Vilsen..?

Tidigare skrev jag om hur vi flyttade hem till Esbo igen. Först kändes det bra och vi lyckades hitta en riktigt bra bostad dessutom. Enda sedan flytten sväva tankarna omkring ifall det blev fel eller inte.
Att våran fastighet inte var såld och häller inte tömd på saker betydde att vi besökte den regelbundet. Så efter 8 månader i Esbo, inte säkra på om det blev rätt eller fel så kom vi fram till att det blev FEL. Som tur var så var fastigheten våran kvar, osåld och vänta på att vi skulle flytta hem. Så vi tog vårt pick och pack på sista sommarlovs veckan och bar det tillbaka hem till vår lilla går i Vichtis Otalampi.


Känslor..

Värka svårast att medge till sig själv att det blev fel och att vi bör återvända för att det skall bli rätt. Känslan var där men vi hade fattat ett beslut som vi ville stå bakom, som tur kunde vi medge till oss själva att det blev fel och kunde korrigera det felet omedelbart.

Borta bra men hemma bäst

Finns ett ordspråk som lyder “borta bra men hemma bäst”.. ibland behöver man tydligen vara borta hemifrån för att veta var hemma är. Platsen spelar en stor betydelse i vad som är “hemma”.

Ibland har man svårt att även om det är rakt framför en, ibland hör man inte även om det är ropas rakt in i örat och ibland känner man inte även om det rör en. Att leva och lära är det bästa man kan göra, ibland lite krångligt och dyrt.

Ett av många flytt lass

Dela detta inlägg