Käytiin Janeten kanssa katsomassa jos löytyisi meille sopiva hääkuvaus paikka. Veden äärellä olisi ollut kiva päästä kuvia ottamaan, emme kuitenkaan löytäneet mieleistä paikkaa. Muita vaihtoehtoja löytyi useita ja katsotaan mihin päädytään. Oli kiva ajella ympäri Vihtia ja tutustua omaan kuntaan sen paikkoihin ja nähtävyyksiin.

Janette ei ollut vielä nähnyt pyhä Birgitan kirkon rauniot Vihdin kirkonkylällä, joten hyvä että tuli käytyä sielläkin.

Pyhä Birgitan kirkon rauniot

Monta hienoa kohdetta on mutta itselle jäi erityisesti mieleen salmen portaat sekä Haimoon vehnämylly.

Haimoon vehnämylly

Siitä heräsikin kysymyksiä että onko kunnan vai yksityisessä omistuksella Haimoon vehnämylly? Oli erittäin mielenkiintoinen kohde ja itselle tuli heti sellainen fiilis että tämähän loistava turistikohde joka toimisi varmasti ulkoilu reitin lähtö/paluu paikkana. Valitettavasti alue oli täysin laiminlyöty ja luonto villiintynyt, roskia joka paikassa joten vaatii pienimuotoista kunnostusta. Ihmisiä näyttäisi käyvän täällä koska ruohikosta meni polkuja ja tuoreita roskia oli ympärillä. Riippuen tietysti kenen mailla tämä on, mutta jos kunnan niin aika pienellä vaivalla tästä saisi pidettyä ihan siistinä ja paikkana missä voi käydä. Mitä mieltä sinä olet tästä paikasta? Ylläpidettävä ja kenen toimesta?

Omasta mielestä tässä voisi ihan aika pienellä panostuksella saada paikat siistiksi. Siimaleikkuri ja jätesäkki riittäisi pitkälle perus kunnossapitoa ajatellen.

Salmeen lähdettiin etsimään “mystiset portaat” ja pian olivatkin meidän edessä, kovin vaikea ei ollut löytää. Hienot on portaat ja kivoja kuviakin täältä saa, silti ei taida olla meidän hääkuvaus paikka.

Salmen portaat

Kiva ilta oli ja yhdessä on mitä parhainta tutustua uusiin paikkoihin. Vihti on tutumpi paikka nyt meille ja tunne siitä että ollaan kotona senkuin vahvistui. Joka kulmasta ei tullut kuvia koska missio oli löytää potentiaaliset hääkuvaus paikat.

Kirkkojärvi Vihti KK
Aitta Salmessa

Dela detta inlägg